El proper dimarts 23 de juliol ens espera una nit que durarà anys: NIT DE POESIA amb companyes de l’Horiginal! 💥 Vallvidrera no serà la mateixa després d’això! 🤗

Imatge

«De les moltes formes que hi ha de punxar la bombolla immobiliària, des de L ‘(H) original apostem per la dissidència de la veu poètica per expressar el malestar urbà, per reivindicar el carrer en contraposició a la burocratització del mal anomenat «espai públic».

Presentem, doncs, un recital des de la resistència de la poesia en viu i en viu, reforçada per les vinyetes de Pau Badia (nomdenoia) i la teoria urbana d’Itziar González. »

Llegiran els poetes: Misael Alerm, Pau Badia, David Caño, Laia Carbonell, Enric Casasses, Oriol Estripaboires, Guillem Gavaldà, Francesc Gelonch, Itziar González, Pol Guasch, Núria Martínez-Vernis, Anna Pantinat, Carles Rebassa, Martí Sales, Raquel Santanera, Oriol Sauleda, Maria Sevilla i Guim Valls

💐Farem caliu sota les estrelles per despedir-nos d’un juliol on hem demostrat l’amor que sentim les veïnes per l’edifici, s’ha evidenciat la falta d’espais a Vallvidrera i ens hem encarat al sistema judicial que ens criminalitza i ens persegueix per protegir i cuidar La Casa Buenos Aires✨💫

Juntes ho podrem tot ✊🏾💜