LA CONGREGACIÓ RELIGIOSA DELS PARES PAÜLS VOL DESALLOTJAR UN GRUP DE VEÏNES  QUE PROTEGEIX UN EDIFICI HISTÒRIC I MODERNISTA PER ENDERROCAR-LO I FER-HI UN HOTEL DE LUXE

SIGNA AL FINAL DEL MANIFEST PER MOSTRAR EL TEU SUPORT!

La Casa Buenos Aires és un projecte comunitari que va néixer el passat mes de març amb l’okupació de l’antiga residència d’avis Llar Betània de Vallvidrera. L’edifici d’estil modernista, que va quedar en desús després que la residència tanqués les seves portes l’any 2012, va ser okupat amb l’objectiu de conservar el seu patrimoni arquitectònic i recuperar-ne el passat comunitari. El projecte fa front a dues de les grans problemàtiques del barri; per una banda la necessitat d’habitatge per a joves i per l’altra la falta d’espais col·lectius. El projecte es basa en valors com la cooperació, el suport mutu i l’autogestió. Durant aquests cinc mesos la Casa Buenos Aires ha estat punt de trobada per les veïnes generant xarxa, pensament crític i traçant formes de vida que s’escapen de les dinàmiques de consum i la lògica del mercat. 

Els plans especulatius dels Pares Paüls: enderrocament i hotel de luxe per 3 milions d’euros

Després de diversos intents per part de les veïnes perquè es catalogués l’edifici, i inclús un intent d’adquirir-lo per fer-hi un projecte de cohabitatge, la Congregació religiosa dels Pares Paüls, propietària de l’immoble, va deixar entreveure la intenció especulativa que amagava darrere d’aquest edifici de finals del segle XIX. Aquest afany especulatiu els ha portat a firmar un preacord de venda amb la societat immobiliària London Private Company per un valor de 3 milions d’euros. La futura propietat ja ha demanat un permís d’enderroc total de l’edifici i un permís per construir-hi un hotel de luxe de fins a 150 places. Aquest macroprojecte hoteler agreuja encara més la dinàmica elititzadora i gentrificadora que pateix Vallvidrera, dificulta l’accés a l’habitatge i supedita la vida del barri als interessos del mercat i del turisme a gran escala.

L’especulació: pràctica habitual dels Pares Paüls

Aquest no és l’únic cas d’especulació per part d’aquesta congregació. A Guadalajara, la Sociedad de San Vicente de Paúl pretén desallotjar les famílies de 96 pisos de la seva propietat. Des del 2018, la PAH Guadalajara ha estat denunciant aquest cas i mobilitzant-se per aturar aquests desallotjaments. Al districte Hortaleza de Madrid, la congregació dels Pares Paüls pretén construir un macrogimnàs que suposaria l’enderroc d’una desena d’edificis del nucli antic, alguns amb més de 150 anys d’antiguitat. La Plataforma en Defensa del Casc Històric de Hortaleza, formada per veïnes del districte, fa anys que treballen per aturar-ho a nivell legal i fent mobilitzacions per visibilitzar el cas. Ens trobem, per tant, davant d’una pràctica reiterada per part d’aquesta congregació religiosa, que especula amb les seves propietats, girant l’esquena a les necessitats dels barris i enriquint-se a la seva costa.

La batalla legal contra el projecte: sentència de desallotjament imminent

El passat 12 de juliol, els Pares Paüls, van portar la Casa Buenos Aires a judici amb l’únic objectiu de fer fora les integrants del projecte i seguir amb els plans inicials de venda. La sentència del judici penal condemna a penes multa i al desallotjament imminent de tots els ocupants. D’aquesta manera, es vulnera el dret de defensa de les persones que hi viuen, que no han estat ni identificades ni denunciades i no han pogut participar en el procés judicial. A més, la sentència vulnera el dret fonamental a la llibertat ideològica, d’expressió i de manifestació de les persones condemnades.

L’Ajuntament: responsabilitat i inacció

L’okupació ha estat l’única manera d’aturar el permís d’enderroc i de posar en marxa les vies per catalogar l’edifici. L’Ajuntament de Barcelona, tot i reconèixer la utilitat de l’ocupació, s’ha mantingut al marge d’una possible intervenció, fent cas omís al reclam de les veïnes. A més, el consistori és un dels principals responsables de la situació d’amenaça en què es troba l’immoble, ja que amb l’aprovació del PEUAT ha permès fer-ne un ús hoteler, augmentant així la pressió turística que pateixen els nostres barris.

No ens aturem!

Tot i l’amenaça de desallotjament, la Casa Buenos Aires no s’atura. Seguirem donant vida a la casa, obrint les portes a tothom que ho vulgui i continuarem denunciant la Congregació dels Pares Paüls i la seva pràctica especulativa. Tampoc deixarem de denunciar la iniciativa d’enderroc de l’edifici i la voluntat per part de la London Private Company de construcció d’un hotel de luxe, amb el beneplàcit de l’Ajuntament de Barcelona. Defensar Buenos Aires és defensar Vallvidrera!

ÉS PER TOT AIXÒ QUE EXIGIM:

 • La retirada immediata de la Congregació dels Pares Paüls de l’acusació particular del procés penal per frenar el desallotjament de l’edifici.
 • La suspensió del preacord de venda entre la Congregació i London Private Company per aturar l’enderrocament de l’edifici i la construcció de l’hotel de luxe. 
 • La catalogació per part de l’Ajuntament per tal de preservar-lo i evitar-ne l’enderrocament.

DONA SUPORT AL MANIFEST SIGNANT AQUÍ:

http://bit.ly/ManifestBuenosAires
☝☝☝ SIGNA AQUÍ! ☝☝☝

ELLS DEFENSEN UN HOTEL DE LUXE, 
NOSALTRES IMPULSEM VIDA COMUNITÀRIA!

COL·LECTIUS ADHERITS AL MANIFEST

 • Grup Muntanyenc Collserola
 • Kasba Music
 • Casal de Joves de Vallvidrera
 • CUP Gràcia
 • Ateneu Popular de Sarrià
 • Comissió de Festes Alternatives de Sarrià
 • Casal de Joves La Xesca
 • CUP Sarrià-Sant Gervasi
 • Arran Sant Cugat
 • Sindicat de Llogateres i Llogaters
 • Cooperativa Can Pujades
 • CDR Sarrià
 • Oficina d’Habitatge Popular de Gràcia
 • Fonda La Primitiva
 • La Fira o La Vida
 • Grup d’Habitatge de Les Corts
 • Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC)
 • Can Tonal de Vallbona
 • Casal Popular 3 Voltes Rebel
 • Associació Cultural Casa Orlandai
 • Negres Tempestes
 • Feministes de Gràcia
 • Club de Curling Vallvidrera
 • AVV Santa Maria de Vallvidrera – Mas Sauró
 • Consell de Joventut d’Horta Guinardó
 • Obrir Escletxa
 • Agrupament Escolta i Guia Montserrat Roig
 • Plataforma Canviem Reis Catòlics
 • L'(H)original
 • Acció Llibertària de Sants
 • Assemblea de Vallcarca
 • Centre de Documentació Mercè Grenzner
 • Heura Negra Assemblea
 • Inercia Docs
 • Sindicat d’Habitatge de Vallcarca
 • Espai Feminista de Sants
 • Centre Social Autogestionat Can Vies
 • Fem Front al Turisme a Sants
 • Assemblea de Barri de Sants
 • CUP Capgirem Barcelona
 • Talaia
 • Coordinadora d’Entitats per la Lleialtat Santsenca
 • Batzac – Joventuts Llibertàries
 • CDR Cassoles
 • Banc Expropiat
 • Jovent Republicà Sarrià-Sant Gervasi
 • Els Pastorets de Vallvidrera
 • Cor del Bosc de Vallvidrera
 • Penya Barcelonista Blaugranota de Vallvidrera
 • Cia Fontmontina de Comèdia
 • AVV Mont d’Orsà de Vallvidrera
 • Associació Entrepobles
 • Cal Cases
 • Cooperativa La Fàbric@
 • Nyamnyam
 • Teleduca. Educació i Comunicació
 • SOS Monuments
 • Nau Bostik
 • Colectic, SCCL
 • Resistim al Gòtic
 • Tigre de Paper
 • Catarsi Magazín
 • Associació Arcàdia de Can Batlló
 • Endavant (OSAN)
 • CoopNet,SCCL
 • Comitè feminista i antifeixista d’Horta-Guinardó
 • Comissió de festes de Vallvidrera
 • Universigats
 • CSO Kan Pasqual
 • FAVB
 • Casal de Joves Queix
 • Diables Infantils de Sarrià
 • Obra Social Barcelona
 • Assemblea de Barris per un Turisme Sostenible (ABTS)
 • Comitè feminista i antifeixista d’Horta-Guinardó
 • Plataforma veïnal salvem les Drassanes
 • Espai veïnal Calàbria 66
 • Ágora Juan Andrés Benítez
 • La Prosperitat Cultura en Acció 2 (PCA2)
 • La Balma
 • Associacio Mercat Cultural Vallvidrera
 • Associació de Veïnes i Veïns de l’Esquerra de l’Eixample
 • Agrupament Escolta i Guia Montserrat Roig
 • Comissió d’Habitatge de la Barceloneta
 • La Barceloneta diu Prou
 • Plataforma en Defensa de la Barceloneta
 • Espai comunitari i veïnal autogestionat Can Batlló
 • La Troca: escola comunitària de formació permanent
 • Observatori Actiu de Vallcarca
 • Xarxa d’habitatge d’Horta-Guinardó
 • Ateneu popular Arreplegades
 • Col.lectiu Agudells
 • Gràcia, cap a on vas?
 • Plataforma veinal el Borsi per al Barri
 • AEiG Bonanova Joan Bosco
 • AVV Joan Maragall de Guinardó
 • Plataforma veïnal Som Paral·lel
 • Casa Popular Lina Òdena
 • AVV de la Satalia
 • Ateneu Llibertari Casc Antic
 • La ValldeVidre
 • Assemblea Social – Guinardó Can Baró
 • Associació de Veïnes i Veïns del Clot – Camp de l’Arpa
 • Ateneu Popular 9 Barris
 • La Bonne, Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison
 • Federació d’Entitats Socioculturals i de Lleure de Sant Andreu de Palomer
 • Ateneu L’Harmonia – Assemblea Gestora
 • Iaioflautes
 • Artista o Musa
 • Can Jaumetó
 • Grup Caliu L’Ateneu Divers
 • Consell de Joventut de Barcelona
 • Observatori DESC
 • Obervatori d’Habitatge i Turisme del Clot-Camp de l’Arpa
 • CSO L’Espora
 • La Recolectiva
 • Sindicat d’Habitatge de Vallcarca
 • Consell d’Associacions de BarcelonaPERSONES ADHERIDES AL MANIFEST
Iona Roca Gavilan, Maria Raventós Lloret, Júlia Cortés Roca, Tomás García, Jordi Llongueras Mestres, Laura Carrera, Tura Tusell Latorre, Andrea Serrano Abadín, Elena Perez Mejuto, Helena Bosch, Aleth Martí Saumell, Martí Somoza Miralles, Laura Benítez Rojas, Gala Santos, Eulàlia Sariola Mayol, Pau Miguel, Maria Garrés Vidal, Laura Tey Estragués, Sara Lee Alcober, Manuel Sardi Wangüeme, Andreu Jané Guimerà, Sonia San Jose Amat, Miren Aizpiri Ardanza, Martí Sales i Sariola, Jordina Ribó, Júlia Parés Fabrellas, Bernat Renau, Andreu Massafret, Joan Baucells Lladós, Clara Coll Sagué, Anna Montmany Vilanova, Ester Torrents Vils, Montse Roldós, Luca Raventós, Francesc Dalmau Olivé, Giulia Onori, Naia Roca Gavilán, Eudald Sala Blasco, Eli Arenas, María José Pueyo Beserán, Violeta Luisa Valdor, Neus Ràfols Garcia, Maria Ferrer, Roser Latorre Tafanell, Erik Hobbelink Borrull, Isabel Roca Parpal, Adrià Gárate Latorre, Mireia Mora, Sandra Tello Grau, Xavier Seguí Roca, Lluís Bosom i Diumenjó, Rosa Castells Cuch, Enric Lopez Barcelo, Elisabeth Alonso Gago, Maria Argemí Batlle, Elena Viana Macias, Pilar Rodríguez Portal, Ausiasribo, Borja Sans Gazeau, Arnau Codern Cortada, Marta Sala Nadal, Miriam Oriol, Esther Alonso Marin, Edgardo Oviedo, Asier Gilabert Ibáñez, Martí Renau Rubió, Nuria Raldos Segarra, Javier Sánchez Rois, Júlia Acer, Daniel Sánchez Pérez, Lucía Suanzes Suarez, Rozana Severino, Marta Masats, Jaume Marti Farres, Miquel Castañer López, Ramon Colomina Oliva, Marc Amorós Ballestero, Joyce Freitag, Pau Rosés Bassas, Roser Pons Pons, Antoni Martí Monterde, Yasmina Algar, Marta Borbonet Sant, Helena Boet, Cristina Rius, Òscar Figueras i Martí, Pilar Jimenez Desgueus, Manel Baena Pérez, José Luis Peres Calvo, Elena Flaqué Llobet, Agnès Plans Berenguer, Ramon Rodriguez Gomez, Julio Vives Chillida, Eva Blay Martín, Aina Pi Sánchez, Marc Romaní Arana, Victor Iglesias Garcia, Marina Potrony Domènec, Adriana Otero, ana Algarra Navarro, Jordi Renard Font, Gemma Salvador Pont, Màrius Alegre Vergés, Santiago Garcia y García, Belén Sáenz de Santamaría López de Torre, Daniel Rubíes Ceniz, Carol Romero, Amanda de Pedro, Francisco Jaime Irayzoz, Amparo Martín Gomez, Bàrbara Roch Civit, Sion Pérez i Biarnés, María Revuelta Álvarez, Francesc Amaro Sánchez, Rafael García Arias, José Miguel Benítez Casteleiro, Manuel Salvador Alcaraz, Alberto Traité Capdevila, Jordi Llongueras, Gina Batlle Oliva, Ruth Saavedra Martinez, Silvia Roca, Ignasi Hosta Pascual, Joan Triadú i Carré, M.R. Botey Salles, Mariola Ciscar, Imma Jansa, Alfonso Mendoza Orellan, Nati Cuy Godina, Clàudia Martínez Bassedas, Carlem Mamano i Bauçà, Maria Angèlica Hernandez, Pau Sitjes Izquierdo, Maria Rovira Lastra, Anna Perez Monzonís, Carles Morata i Leó, Joan Cantimplora, Berta Valera, Alex Pi Hernández, Josep Cortés Hausmann, Paloma Ferro i Rodríguez, Jessica Martínez Penalva, María Alejandra Fontanals Iñarra, Carlos Monton, Agustí Gastaminza, Helena Prims, Mireia Oliva Fàbregad, Carolina García Rodríguez, Juan Hernández, Iu Vilaseca Juan, Berta Batlle i Oliva, Ferran Vives Recasens, Salva Ferran Raubert, Jordi Peralta, Lola Badenes, Jordi Díaz, Èlia Maynés, Laia Cornet, Llorenç Martínez Barrière, Thaïs Riuz Ureña, Irene Nogué, Encarni Salguero, Anna Cano Royo, Pere Ricart Vallès, Maria, Elisenda Prat Letosa, Pere Carbé, Mar Panyella Bonet, Joana Delgado Sánchez, Noelia Román, Laia Botey, Marta Latorre Tafanell, Laura Morales Rectoret, Marta Lallana, Meritxell Segura Ruiz, Clara Cortés, Sergio Ledo Guillén, Eulàlia Fernández Porta, Sebastià Hernàndez Joseph, Miguel González, Silvana Mas Mendoza, Albert Ruiz Abella, Gerard Viñas Salvador, Jordi Granados Wehrle, Susana Salvador Castell, Isabel Palomera, María Ingrid López Rivera, Oriol Fàbregas Pujol, Laura Cayuela Ràfols, Jose Luis Gazulla, Carolina Álvarez, Jaume Laporta, Alejandro Rubio Balboa, Mirta Iriarte, Laura Ventura, Carma Rocamora Seguí, Víctor Palau i Jou, Alejandro Mendoza, David Marín Olmo, Antonio Piñeiro, Elisa Oliva Fàbregas, Malú de Souza, Eduard Blanch Rodríguez, David Bravo Bordas, Mirko Usai, Pablo Belmonte Calderón, Sergi Alemany Erra, Sjoerd Bekius, Aida Deturck, Anna Castillo, Natividad Ramos, Carme Tarín, Carme Campoy Mascuña, Aina Juanet Bolinches, Anna Olivé, Sergio Mendoza Wendorf, Oriol Rigola Díaz, Jaume Artigues Vidal, Josefa Moreno Hernández, Elisenda Antón, Margarida Garcia Andreu, Meritxell Verdaguer Vilageliu, Ginebra Alonso, Josep Lluís Jornet Rúa, Vanesa Carcasona Bonet, Maria Jose Calvo, Vanesa Morales Morgado, Irene Garzón Ripoll, Josep M Armengou i Iglésias, Albert Riba i Cañardo, Josep Maria Elias i Costa, Griselda Piñero Delledonne, Lluis Sotillo, Silvia Villamor Leite, Laia Jubany de Solà, Ana M Comalrena de Sobregrau Fernandez, Maria Irigoien Matxiarena, Marc MArtí Bosch, Hèctor Cabeza, Uri Nicolau, Agnès Grau Bertran, Ivet Zwatrzko, Margarita Barjau de la Rosa, Joan Pedragosa Armengol, Clàudia Sarrahima Urgell, Francisco Garrobo Raya, Maria-Dolors Gil i Capell, Marina Pérez González, Yolanda Tarin Aldeguer, Rosa Ortiz Huguet, Teresa Forcades i Vila, Aleix Gabarró Benet, Núria Sabartés Vilardaga, Irati Bernaola Sagardui, Carme Arenas Calvet, Carlos Martínez Ozcariz, Isabel Soteras Valenti, Marta Cobo Esteve, Barbara Valenti, Arnau Folch Brugolas, Otger Vallès Julià, Esteban Russo Campi, Margarita Carbonell, Julia Ledo Garcia, Clara Kirchner, Ana Polo Gutierrez, M Eugenia Pirez, Eulàlia Tresanchez Lacorte, Maria Miquel Solé, Silvia Genoves Parrondo, Gabriel Pibernat, Oriol Clèries, Miquel Rosselló Xamena, Laura Martínez Mentuy, Laia Díez Gómez, Darío García Coto, Màrius Vallès Codina, Alexis Duran Bassegoda, Victor Rojas Orcalla, Marc de Vicente Aluja, Roser Juaneda Arriaran, Carla Andrés Ruiz, Imma Sala i Blasco, Joni D, Mercè Ferran Raubert, Aina Capdevila Piquer, Gemma Ordóñez Casals, Birgit Riera Schongarth, Mariela Balbona, Nagore Martín, Pilar Gimenez, Marta Gras Elias, Ona Salvat Febrero, Carlota Coll Gutièrrez, Roger Jiménez, Nila Núñez, Georgina Subiela Ferré, Julia Rodriguez, Carla Amorós Torné, Marçal Rossell Roig, Montserrat Martí Antonin, Thaïs Cloquell, Xavi Sanchez, Ariadna Pagès Serrat, Beatriz Vilaseca, Laia Saragossà Miquel, Júlia Viñeta Mañé, Diego Cabello Muñoz, Anna Gonzalez, Paula Aznar Roca, Alba Tallada Cebrian, Carlota Alba Foz, Andreu Ausàs i Call, Miquel Sanz Gabín, Núria Toledano Llamazares, Lorena Menéndez-Arango Estévez, Marta Ill Raga, Pilar Gonzalo Santos, Laia Carbonell, Pau Melcion Verdés, Mercè Senpau Oliva, Eva Pérez Vandellós, Jordina Torrents, Adrià Ariño Sánchez, Xavier Becerril Carrasco, Laura Bosch Farrés, Blanca Alvarez Mató, Montserrat Garces Betrian, Mar Lopez Zapata, Francesc López Seguí, Ares Sirvent, Daniel Rivera Sinués, Lluís Xavier Vitòria i Àgreda, Jacobo De Camps Mora, Carla Cárdenas Samsó, Júlia Santos Ortiz, Marta Broto Ribas, Miquel Rodríguez i García, Andrea Almansa Esteva, Salvador Soteras, Alfonso Quintana, Ramón Vázquez Rodríguez, Maria C. Varela López, Laia Segú Artés, Ànnia Garcia Farran, Jan Ambròs Soler, Manuel de Salvador, Clàudia Pla-Narbona Leon, David Palou Agulló, Pol Solé i Bentz, Albert Rivas, Victor Lorenzo Vila, Lucas García Baró, Bruna Tresanchez, Àlex Galea Aixalà, Claudia Griful, Roher Tximpum, Consuelo Ibáñez Aransay, David Arenas Llena, M Dolors Duran Segarra, Antonio Alcántara, Carla Solé, Ariadna Torrella, Laia Perales Galán, Mariel Orive Agriano, Anna Celma, Maria Tuneu Carbé, Adria Iglesias, Fina Mauri Molins, Carlos Pallarol Collados, Júlia Botella, Maria Montoro Ferreiro, Carlo Calella Panadés, Victor Guimerà Esteve, Aina Muñoz Molina, Aida Pérez Esteve, Clara Basiana, Agustí Giralt Anales, Joaquim Vives Fornt, Jaime Vizuete, Mia Caritg i Masramón, Glòria Degà Amenós, Glòria Degà Amenós, Víctor Curto i Carbonell, Albert Aragonès, Diana Iglesias Ortega, Irene Calvís Rovira, Berta Llongueras Manso, Jordina Torrents, Ricard Arnaiz Guiu, Elena Hunter, Carmen Ferro Castiñeiras, Sara Rodríguez Ferro, Omar Macias Molina, Laura Pérez, Jesús Fernández Cavada Mochales, Marta Bergé Arroniz, Paula Robert Bergé, Ruth Robert Bergé, Anna Ma. Marco Hernández, Clar Triviño, Eduard Cabré, Lluna Roura, Elisa Sobral Rodrigues, Edgar Corredoira Martínez, Jan Figuerola Costa, Eric Martín Velasco, Alex Cubero Cendros, Eva Maurizot, Joan Cebrian Calvo, Laia Marimon Galan, Laura Fernández Vergés, Laura Bailon, Joan Pujol Calverol, Teresa Fornt Paradell, Mariona Gràcia i Closa, Valentín Cano Iglesias, Victòria Lepori, Guillem Codern Cortada, Josep Mª Navarro Cantero, Miquel Comas Hervada, Marcos Nacar, Júlia Faura, Margarita Grabulós i Sabatés, Angela Lopez, Maria Ballabriga, Veronica Valentini, Joan Bosch Miró, Júlia Barceló Fernández, Martí Cusó Coll, Viki Tuneu Cabré, Joan Carles Alay i Rodríguez, Miquel Àngel Riera Trepat, Roger Pujol Navarro, Joaquín Delgado Belmonte, Guillem Pujol Navarro, Joaquim Pujol Palau, Ricardo R.Vergara i Franceschi, Santi Mas de Xaxàs Faus, M Carme Navarro Rodríguez, Ivette Torrent Montane, Cinta Sala Candela, Lu Colomina Genoves, David Cristóbal Ferré, Guillem Cabré Salagre, Lorena Mataix, Clara Raich Soler, Assumpta Tatjer Montaña, Joana Vidán Marca, Bernat Barceló Capo, Àngel Bosqued Tapia, Ana Menéndez MB, Montserrat Verdeny i Perpinyà, Marta Boada, Miquel Hernandez Taberner, José Valiente Rodenas, Camilo Ramos, Rafaela Díaz, Núria Esteve Albella, Pau Castelló Gil, Laura Gómez-Pintado, Olga del Campo Reig, Leo Bejarano Manjón, Joan Tort Donada, Júlia Tobeña Pelegrí, Queralt Badia Moragas, Laia Llucià Roura, Joan Nieto Carrero, Jordi Magrinyà Cabayol, Teresa Navas Ferrer, M. Rosa Mallol Armengol, Ana de Blas, Jose Angel Ruiz Hita, Carina Agustin Rebull, Agnès Rodriguez Casaled, Mila Alcaine, Santi Perez, Miquel Puigserver Clar, Sara Ventura Arumi, Gerard Castillo, Laia Altarriba i Piguillem, Manuela Espasa Benlloch, Maria Sangés Grau, María del Carmen Asensio Royo, Joaquim Ferrer Jori, Claude Lopez, Montse Sanchez, Josep Maria Hosta Pascual, Marga Lostes Llambrich, Marko Antonio Moya Ruiz op, Matthieu Amiraux, Juli Fontoba i Sogas, Sergio Silvano Sánchez Rivas, Marta Ejarque Musso, Alicia Palau, Jordi González, Leandro Casanova, Anna Arumí Bracons, Antoni Roca Villarroya, Jordi Corominas i Julián, Maria Lluisa Paytubi Aparicio, Eva Legido Quigley, Alejandro García Ortiz, Dorotea Casas Ros, Mònica Genover Estévez, Clara Salido, Laia Cristóbal, Patricia Haro Jávega, Leopold Magriñà, Celeste Hidalgo Forni, Alba Ferré Dávila, Marta Ruiz Jadraque, Andrea Aran Garriga, Jordi Rufín Aguilar, Santiago Leon Molina, Carolina Álvarez, Manel Cardeña, Marta Martínez Canal, Marina Vilà Aragonès, Laia Llorca Lezcano, Natividad Ramos, Martin  Urtasun  Andion, Paula Boet Serrano, Miquel Garcia Porras, Ainoa Montserrat Rodríguez, Tamara Morales, Manuel López Ortiz, Lourdes Rodriguez Barberan, Jordi Camina Matesanz, Marc Hosta, Laura Gisbert, Alejandro Muñoz Fortuño, Laura Aragó Crehuet, Xènia Garcia, Matthieu Amiraux, Ma Carme Flores Auge, Montse Aguilar Cuartiella, Ignasi Garnica Salvan, Queralt Ferrer Menduiña, Bernat Codern Cortada, Anna Nogueras Colomina, Xavier Marín Ripoll, Françoise Lora, Cristina Seoane Hening, Ebro Monedero, Enrique Fibla Gutierrez, Angels Manzano Vergara, Carlos Miret, Agustín Cepeda Corwin, Laia González Solà, Mireia Solà Riera, Ona González Solà, Clara Barrio Moreno, Ma Sagrario Fernandez Vazquez, Montse Milà Estrada, Adela Cuadra Baltodano, Laura Esteve Alguacil, Carolina Massó Mola, Jordi Rufín Aguilar, Santiago Leon Molina, Carolina Álvarez, Manel Cardeña, Marta Martínez Canal, Marina Vilà Aragonès, Laia Llorca Lezcano, Natividad Ramos, Martin Urtasun Andion, Paula Boet Serrano, Miquel Garcia Porras, Ainoa montserrat Rodríguez, Tamara Morales, Manuel López Ortiz, Lourdes Rodriguez Barberan, Jordi Camina Matesanz, Marc Hosta, Laura Gisbert, Alejandro Muñoz Fortuño, Laura Aragó Crehuet, Xènia Garcia, Matthieu Amiraux, Ma Carme Flores Auge, Montse Aguilar Cuartiella, Ignasi Garnica Salvan, Queralt Ferrer Menduiña, Bernat Codern Cortada, Anna Nogueras Colomina, Xavier Marín Ripoll, Françoise Lora, Cristina Seoane Hening, Ebro Monedero, Enrique Fibla Gutierrez, Angels Manzano Vergara, Carlos Miret, Agustín Cepeda Corwin, Laia González Solà, Mireia Solà Riera, Ona González Solà, Clara Barrio Moreno, Ma Sagrario Fernandez Vazquez, Montse Milà Estrada, Adela Cuadra Baltodano, Laura Esteve Alguacil, Carolina Massó Mola, Pere Curto Vallés, Marta Coronado Piqueras, Carme Tort Miralles, Guillem Rufian Torrell, Júlia Gabarrell Coscojuela, Victor García Badia, Ares Batlle Manonelles, Cristina Bajet Mestre, Guillem Pascual Deza, Eulàlia Castelló i Barjau, Joan Alfonso Pitarch, Martí Orriols Mas, Daniel Coll i Sol, Maria Barjau Capdevila, Mercè Pedemonte, Josep Barjau Capdevila, Concepció Romeu Santos, Antoni Marimon, Anna Roig Carrion, Roser Marimon Suñol, Joan Llongueras Mestres, Albert Llongueras, Montse Fernández Méndez, Maite Sarró Mayol, Anna Espí Boscà, Francesc Barjau i Capdevila, Teresa Tolo Orteu, Lluïsa Vinyals Giménez-Coral, Santiago Marimón Suñol, Lídia Rodriguez Fernández, Esteve Pont Pau, Martí Castelló Barjau, Ramon Manresa Espinet, Xavier Alaman, Joaquin Asensio Carmona, Claudia Kalasz, Monika Klose, Cristina Suñol Esquirol, Antoni Camprecios, Alfons Romero Clavel, Emma Puig, Miky Aragón Bariloff, ana Montoro Romero, Daniel Sanchez Boix, Ruben Sanchez Ruiz, Pol Vendrell i Feliu, Clara Presas Bassa, Alba Perea, Maria González Aran, Marta Tobella, Mariona Castells Bou, Sandra Recasens Calvo, Maribel Robert, Nuria Bielsa, Olga Rosique Giménez, Cinta Tort, Maria Teresa Trullas Pages, Elisenda Prat, Dolors Alegre Santamaria, Marta Lafarga Oriol, Martía Teresa de Alba, Xose Senén Rodríguez Castro, Susana Ruzafa, Elisenda Ardevol, Xavier Carulla Vilà, Kari Balbastre, Carme Sala Suerda, Gracia Pons Gomez, Anna Bonjoch Valverde, Eulàlia Abtil Janer, Glòria Junquera Guinovart, Roser Pich i Verdejo, Marta Montcada Escaiola, Francesc Capdevila, Teresa Maria Sanchez, Jordi Guilleumes, Sergio Pawlowsky Glahn, Florence Iebrun, Javier Santameria, Jordi Ortiz, Pep Cruanyes i Tor, Joana Gay Costa, Lola Paniagua Valle, Meritxell Freixenet Raspall, Jordi Martí Roig, Jaume Solà Campmany, Laura Casals i Carrasco, Joaquim Comes Pon, Ma del Carmen Coral Vilacrala, Angels Brasó Pujol, Mònica Aparicio Guirao, María Moreira, Jordi Llorens Martínez, Cèlia Cortés Roca, Alba Granell Rosich, Laia Serra Valls, Robert Talavera Malet, Joan Liébana Tardío, Mercè Vela, Victoria Trejo Ferrer, Marta del Castillo Parellada, Cesca Gasull, Eduard Ballesté Isern, Clàudia Cusòdio, Eudald Sala Blasco, Sergui Caño, Cristina Boza Marsà, Narusicaa Bonnin Dufrenoy, Clàudia Custòdio Martinez, Sara Eslava Malo, Paula López Molinas, Bernat Julià, David Quesada Acedo, Carme Rocamora Seguí, Helena Rodríguez, Agnès Jané Pujol, Clea Parcerisas, Sabina Villadangos, Lorena Enciso Fernández, Aina Asín Pueyo, Miqui Mel, Dídac Humà, Montserrat Parellada Baya, Francesc Xavier González Bonilla, Ivet Zwatrsko i Pou, Francesc Bierge Gili, Isabel Gili Folch, Francesc Bierge Ceron, Núria Martín Xifré, Josep Ramisa Lozano, Neus Ramisa Lozano, Carles Santiañez Hernandez, Trinitat Lozano Brió, Nuria Arcalis Ximenis, Jordi Canal Morraia, Pau Fuertes Alpiste, David Roura Rodríguez, Anna Gimenez Aixala, Marta Casanova, Eva Fernández, Blanca Alvarez Mató
I 326 persones més que prefereixen que no surti el seu nom