Com sabreu, els 10 Manaments manifesten la llei de Déu i de la fe cristiana, que tot creient ha de complir per aconseguir la salvació i la vida eterna. “No faràs accions impures, no robaràs o no diràs mentides” són alguns d’ells. Ara bé… no tots els catòlics ho compleixen. 👇

La Congregació dels Pares Paüls, per exemple, tenen els seus propis. Si no, no s’entén que vulguin enderrocar la Casa Buenos Aires fent fora a la gent i els projectes que s’hi desenvolupen… per fer un hotel de luxe enmig d’un Parc Natural! #RecuperemBuenosAires 🌲

Els hem estudiat de prop i hem descobert quins són. S’anomenen… els 10 Falsaments.Descobrim el primer d’ells! 👇🕵️‍♀️

1.ESTIMARÀS ELS DINERS PER SOBRE DE TOTES LES COSES.💸
Els diners prevaleixen sobre l’acció humanitària i el suport als més necessitats. Un exemple de tants:
➡️ “La Congregación contrató con Bankinter bonos de Lehman Brothers por 343.000€

2. ESPECULARÀS EN NOM DE DÉU ⛪️
Finançar projectes socials (N. del T.: evangelitzadors) a base de destruir patrimoni històric i construir complexes de luxe: el modus operandi dels Pares Paüls.
➡ No només a Barcelona, sinó també a Madrid.

Imatge

3. SANTIFICARÀS LA VIOLÈNCIA 🚔😥
Els Misioneros de San Vicente de Paul faran ús de la violència policial per expulsar les persones i els col·lectius de la Casa Buenos Aires a través d’un procés judicial ple d’errors. No ho podem tolerar!

Imatge

4. HONRARÀS EL CAPITAL ❤️💰
El 2017, un grup de veïnes de Vallvidrera va intentar comprar la casa, amb
Sostre Cívic, per a fer-hi cohabitatge. Els de San Vicente De Paul van dir… que no. Mentrestant, iniciaven desnonaments a Guadalajara!

Imatge

5. MATARÀS ELS BARRIS ☠️💵
Al districte d’Hortaleza de Madrid, la congragació dels Pares Paüls pretenen construir un macrogimnàs que suposaria l’enderroc d’una desena d’edificis del casc antic, alguns amb més de 150 anys d’antiguitat!

Imatge

6. DESTRUIRÀS EL PATRIMONI I EL PASSAT COMUNITARI 🔨
La Casa Buenos Aires sempre ha estat un espai comunitari. Hi havia grups de reunió, col·lectius, associacions i gent del barri… ara tot això ho hem recuperat, però està en perill.

Imatge

7.ROBARÀS AL POBLE ⛪💸
🛎Un possible macroprojecte hoteler seria desvastador per a Vallvidrera. Faria augmentar (encara més) els preus de l’habitatge, desaparèixer el petit comerç, suposaria la degradació de l’entorn natural…

Imatge

8. DIRÀS MENTIDES A FAVOR DEL TEU BENEFICI🤑
Els #ParesPaüls posen atenció “a la realitat de la societat, sobretot a la causa de la desigual distribució dels béns al món”. I del dit al fet hi ha un gran tret… com és un hospital privat.

Imatge

9. CONSENTIRÀS NEGOCIS AMB SOCIETATS IMMOBILIÀRIES 🏘️
La Sociedad de San Vicente De Paul, autodefinits com una entitat de caràcter social i humanitari, disposen del seu propi negoci immobiliari… valorat en 600.000 euros!

Imatge

10. DESITJARÀS ELS BÉNS, EXPULSARÀS LES VEÏNES ☠💶
Cent pisos de Guadalajara es construiren als 60 perquè la Sociedad de San Vicent de Paul els administrés fins que les famílies els paguessin del tot. Un cop els van pagar… no els van tornar!

Imatge