Florestina Buenos Aires

Florestina Buenos Aires

25,0040,00

Edició Buenos Aires de la cervesa florestina. Cervesa artesanal, de proximitat, produïda al cor de Collserola, i feta per gent bonica.

Celebrem els dos anys de col·laboració i suport entre els nostres dos projectes amb una edició especial i limitada, amb un disseny d’etiqueta de la nostra companya Claire Ciarolo i una recepta especial de la bona gent de la Florestina, que vau trobar el dia del nostre segon aniversari i que ara obrim a tothom qui vulgui donar-nos un cop de mà amb les multes.

Preus
Les caixes les venem a 25 euros la de 12 unitats, i a 40 eruos la de 24 unitats. Si vols més d’una capsa et toca multiplicar per saber quan et costarà.

Mètode de pagament
Fes l’ingrés al compte ES36 2100 0891 5100 0033 6062 i envia un correu a lacasabuenosaires@gmail.com indicant el nom, cognom i un comprovant de pagament amb l’assumpte “Comanda Florestina Buenos Aires”.

Recollida
Podràs recollir la caixa els divendres de 16 h a 20 h a: Carrer Quadra de Canals, 5, La Floresta

Atenció. Hem prescindit dels mètodes de pagament online degut a problemes tèncics. Tot i així la botiga online segueix functionant. Si tens moltes moltes ganes de donar-nos suport, o vols molt molt un dels nostres producte, escriu-nos un correu a lacasabuenosaires@gmail.com i demana'ns el que necessitis.

Neteja