Condicions Generals de Compra

Condicions Generals de Compra

Les presents condicions generals de venda s’apliquen estrictament a totes les vendes de productes efectuades a Espanya i fora d’Espanya, per La Casa Buenos Aires, amb destinació a persones físiques.

Tot comanda feta al La Casa Buenos Aires implica necessàriament títol de condició essencial, determinant i imprescindible, l’acceptació sense reserves pel Client de les Condicions Generals de Venda vigents el dia en què es dugui a terme la comanda corresponent. A més, el Client reconeix que l’acceptació de les presents condicions implicarà l’aplicació d’aquestes a la comanda al qual es refereixen, així com a tota comanda posterior, amb excepció d’aquells casos en què noves condicions siguin posades en el seu coneixement per La Casa Buenos Aires. El fet que La Casa Buenos Aires no recorri en un moment donat a qualsevol de les presents condicions no pot ser interpretat ni equivaldrà a renunciar a recórrer a elles en el futur o en el passat.

Llei aplicable i jurisdicció competent. La interpretació i l’execució de les condicions, així com tots els actes que se siguin conseqüència d’elles, quedaran sotmesos al dret espanyol, tret que existeixin disposicions d’ordre públic contràries a això.

Preus:

Els preus publicats a La Casa Buenos Aires són en Euros i són vigents excepte error tipogràfic. Tots els preus porten l’IVA inclòs aplicable en el dia de la comanda, qualsevol canvi de taxa d’IVA serà aplicat automàticament als preus dels productes en venda a La Casa Buenos Aires.

Les ofertes sobre productes en venda a La Casa Buenos Aires es mostraran a l’apartat “Ofertes” o s’indicarà en la fitxa del producte i, si no s’indica el contrari, seran vàlides mentre es mostrin en pantalla.

La Casa Buenos Aires ES RESERVA EL DRET D’ANUL·LAR LA TEVA COMANDA EN CAS D’EXISTIR ALGUN ERROR EN EL CALCULO D’AQUEST.

Producte:

Les ofertes presentades per La Casa Buenos Aires són vàlides dins del límit de les existències disponibles. La Casa Buenos Aires es reserva el dret de modificar l’assortiment de productes en funció de les dificultats imposades pels seus proveïdors.

Les fotografies, grafismes i les descripcions dels productes proposats a la venda només són orientatius i no comprometen de cap manera al venedor La Casa Buenos Aires.

Diferents mètodes de pagament:

En formular la comanda, el client pot triar lliurement abonar les compres que realitzi en La Casa Buenos Aires mitjançant:

Pagament amb targeta: Vàlid per a tothom.

Realitza el pagament de la teva comanda mitjançant targeta VISA, Mastercard, 4B

Les despeses d’enviament seran acte calculats segons pes de la comanda i forma d’enviament triada.

Enviaments:

Els productes adquirits es lliuraran a la persona i a la direcció indicada en la comanda.
Per defecte, les factures s’enviaran a l’adreça email indicada pel client en l’hora de la seva alta en La Casa Buenos Aires.
Els dissabtes, diumenges i festius no hi haurà ni sortida ni lliurament de comandes. Els divendres no realitzem enviaments.
No obstant això la seva demora no implicarà ni anul·lació de la comanda ni cap indemnització.
Una comanda es considera lliurat en el moment en què el transportista lliura el paquet o els paquets al client i aquest signatura el document de recepció de lliurament. Correspon al client verificar l’estat de la mercaderia a la recepció i indicar totes les anomalies en l’albarà de recepció de lliurament.
Per a enviaments fora d’Espanya consulti’ns.
És indispensable, deixar un telèfon de contacte ja que en cas de no localitzar-te, la missatgeria s’encarregaria de quedar amb tu per a lliurar-te la comanda en el teu domicili.
En el cas que la comanda sigui rebutjada pel destinatari, La Casa Buenos Aires es reserva el dret a cobrar al client el 100% del valor de l’enviament i de la seva devolució.

ESPANYA: Els enviaments triguen aproximadament a arribar 10 dies laborables.

SI ETS DE BARCELONA i vols estalviar-te les despeses d’enviament, pots passar a recollir-ho per la nostra adreça una vegada t’avisem per mail que està llest.

CANÀRIES, CEUTA I MELILLA: Si vols rebre la teva comanda a Canàries, Ceuta o Melilla, escriu-nos a lacasabuenosaires@gmail.com i et manarem pressupost sense compromís.

INTERNACIONALS: Les comandes surten d’aquí una vegada que has realitzat el pagament a través de Correus i sempre és certificat, és a dir es lliura sota signatura i en l’adreça indicada.

Dependrà de cada país el termini de lliurament, així com protocols de duana que són totalment aliens a nosaltres. La Casa Buenos Aires enviarà un mail amb el número de localitzador des del link d’Espanya per a comprovació de la seva sortida, per això és molt important que deixis un e-mail que vegis tots els dies. Amb aquest número de localitzador, podràs realitzar el seguiment des de la web que correspongui al teu país.

Polítiques de devolucions i anul·lacions

Recepció producte defectuós/trencat

Tots els nostres articles surten en perfectes condicions, però si s’ha produït alguna incidència en el transport, si us plau, mana’ns una fotografia a lacasabuenosaires@gmail.com per a donar-te una solució al més aviat possible. La Casa Buenos Aires correrà amb les despeses del nou enviament.

Canvis de talla

Si es tracta de roba i la talla no és l’adequada pots fer el canvi en el termini de 15 dies naturals a partir de la recepció de la comanda sempre que la peça no hagi estat utilitzada i conservi el seu embalatge original.

Envia’ns un correu electrònic per saber a quina adreça ho has d’enviar.

Nosaltres ens fem càrrec del seu nou enviament sense més càrrec extra.

La Casa Buenos Aires només pot abonar-te les despeses d’enviament que generi el canvi si aquesta es deu a un error nostre en servir la comanda. T’indicarem la forma de conducta.

Anul·lació de comanda:

Si l’anul·lació de la comanda arriba abans de la sortida de mercaderia el client no tindrà cap despesa. En el cas d’una anul·lació després de la sortida de la comanda, el client tindrà al seu càrrec les despeses d’enviament així com les despeses de devolució d’aquesta mateixa comanda.

Devolució de mercaderia:

La nostra política, complint amb la normativa vigent, és concedir-li el dret de retornar qualsevol article comprat a La Casa Buenos Aires en el termini de 14 dies naturals des de la data de recepció.

No haurà d’aportar cap explicació, qualsevol article, comprat en La Casa Buenos Aires retornat en el seu embalatge original, precintat i en perfectes condicions serà acceptat sense més.

En un termini màxim de 14 dies naturals de la recepció de la devolució, La Casa Buenos Aires es compromet al seu reemborsament sempre que estigui en perfectes condicions.

Abans de realitzar la devolució, haurà de comunicar-ho al correu electrònic.

Si el motiu de la devolució és que la comanda no li satisfà, li reemborsarem l’import però no les despeses d’enviament ni les despeses de devolució.

Per a poder realitzar el REEMBORSAMENT necessitarem les següents dades:

Les teves Dades (Nom i cognoms)
Numero de comanda
Les teves dades bancàries (IBAN) en cas d’haver comprat usant la modalitat de Contra-reemborsament